Cursus digitale fotografie

Hebt u weinig of geen ervaring met digitale fotografie en het bewerken van foto’s op uw computer?

Wij leren u de basiskennis van uw digitale camera en photo-shop elements of photo-shop CS 2 of 3.of 4.of 5 of 6 De lessen worden één op één gegeven, zodat kan worden ingegaan op úw wensen: het leren omgaan met computer en camera of juist specieke verdieping in een bepaald aspect van de digitale fotografie.
Deze cursus biedt dus zowel uitkomst voor beginners als voor gevorderden.


De eerste les duurt anderhalf uur. In deze les worden uw vaardigheden met de computer en camera getoetst. Aan de hand van deze les bepaalt u wat uw wensen zijn en hoe u het vervolg van de cursus in wilt vullen.

De volgende lessen kunnen onder andere bestaan uit het behandelen en het u eigen maken van belangrijkste functies van photo-shop elements of photo-shop CS 2 of 3.4.5.6. Aan bod komt bijvoorbeeld het openen en bewerken van bestanden in een fotobewerkingsprogramma, op maat snijden van foto’s, wegwerken van rode ogen, aanpassen van de kleur (zwart wit en sepia) en eenvoudige retouche.
Ook zal tijdens de lessen aandacht worden besteed aan de omgang met uw eigen digitale camera.

U kunt de lessen per keer bespreken en zit dus niet vast aan een bepaalde looptijd. Op deze manier stelt u al lerende een cursuspakket samen dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Aan het einde van deze cursus heeft u genoeg basiskennis om meer uit uw digitale camera te halen en uw eigen foto’s zelf te kunnen bewerken en bestellen!Kosten privélessen à 2 uur: €50,00
te voldoen per les


Foto Kweens
loon 45A 5757AB Liessel tel: 0492-381844 www.fotokweens.nl
info@fotokweens.nl